TOPISHMOQLAR VA ULARNING O’ZIGA XOS XUSUSIYATLARI (Barqaror Taraqqiyot va Rivojlanish Tamoyillari, 2024)
Ushbu maqolada xalq og’zaki ijodi, uning turlari, topishmoqlar va unga xos asosiy xususiyatlar ko’rsatilgan.