O’ZARO MADANIY HAMKORLIKNING TARIXIY XUSUSIYATLARI (Barqaror Taraqqiyot va Rivojlanish Tamoyillari, 2024)
O’zbekiston va Hindiston davlatlai o’rtasidagi madaniy aloqalar bu ikki davlat tarihini yakdil ekanligini anglatadi. Albatta bu madaniy aloqalar mustaqillikdan so’ng yana bir bosqichga o’tdi. Zero bu presidentimiz.I Karimovning jonbozligi tufayli amalga oshirilmoqda.