MOBIL QURILMALAR VA INSON ONG OSTI PSIXOLOGIYASI (Barqaror Taraqqiyot va Rivojlanish Tamoyillari, 2024)
Bu-ilmiy maqola, mobil qurilmalar va ong osti psixologiyasi o'rtasidagi tashqi munosabatlarni va insonlarning tuyg'ularini o'rganishda muhim ahamiyatga ega. Mobil qurilmalar, insonlarning ong ostini o'zgartirish va yangilashda qanday ahamiyatga ega ekanligini o'rganishga yordam beradi. Maqola, ong osti psixologiyasining asosiy konseptlarini, mobil qurilmalar orqali insonlar orasidagi aloqalarni oshirishning psixologik o'tkazilishlarini, va mobil texnologiyalarning insonlar orasidagi tuyg'ular va hissiyotlar ustida o'zgaruvchan ta'sirini ilmiy ravishda ko'rsatadi.