ХУСУСИЙ ТАДБИРКОРЛИКНИ РИВОЖЛАНТИРИШ ОРҚАЛИ КАМБАҒАЛЛИКНИ ҚИСҚАРТИРИШ ВА АҲОЛИНИНГ УМУМИЙ ДАРОМАДЛАРИНИ ОШИРИШ ИМКОНИЯТЛАРИ (Barqaror Taraqqiyot va Rivojlanish Tamoyillari, 2024)
Ушбу мақолада хусусий тадбиркорликни ривожлантириш имкониятлари, камбағалликни қисқартириш йўллари, аҳоли даромадларини ошириш имкониятлари, мамлакатимизда татбиқ этилган янги тизимларнинг самарадорлиги, маҳаллабай ишлаш тизими, темир, аёллар ва ёшлар дафтарларини самарадорлиги, тадбиркорликни хуқуқий асослари ҳамда мамлакатизимда олиб борилаётган ислоҳотларни натижалари ва таҳлилларига қаратилган масалалар илмий жиҳатдан баён этилган.