QURILISH TERMINLARINI AMALIYOTDA QO'LLANILISHI (Barqaror Taraqqiyot va Rivojlanish Tamoyillari, 2023)
Ushbu maqolada xorijiy tillardan o’zbek tiliga kirib kelgan qurilish va muhandislikka oid atama va terminlarning amaliyotda qo’llanilishi, unga mosmuqobillarni topish muommolari va ularning yechimlari milliy qadriyatlarimiz bilan uzviy bog’liqligi haqida fikr mulohazalar misollar orqali yoritiladi.