ИЖТИМОИЙ ОМИЛЛАРНИНГ ТИЛ САТҲЛАРИГА ТАЪСИР ДОИРАСИ (Barqaror Taraqqiyot va Rivojlanish Tamoyillari, 2023)
Ижтимоий омиллар таъсирида тил элементлари ўзгариб боради. Аввало нутқда, кейин эса тилда пайдо бўлувчи фарқликларни илмий жиҳатдан изоҳлаш натижасида социолингвистикага оид бир қатор назарий ва амалий масалалар ўз ечимини топди.