ХОМ ИПАК СИФАТ КЎРСАТКИЧЛАРИНИ ТАДҚИҚОТИ (Barqaror Taraqqiyot va Rivojlanish Tamoyillari, 2023)
Республикамиз мустақиллиги шароитида бозор иқтисодиёти талабларидан келиб чиққан ҳолда пилла ва хом ипакнинг сифатини жаҳон андозалари даражасига кўтариш ўта долзарб вазифалардан ҳисобланади.