BOSHOYOQLI MOLLYUSKALAR (Barqaror Taraqqiyot va Rivojlanish Tamoyillari, 2023)
Boshoyoqli mollyuskalar turlari, ularning morfologik, anotomik, fiziologik hamda inson hayotidagi ahamiyati haqida ma’lumot beriladi.