SAMARALI BOSHQARUV QARORLARINI QABUL QILISH (Barqaror Taraqqiyot va Rivojlanish Tamoyillari, 2023)
Korxonalar iqtisodiy faoliyatida boshqaruv qarorlari qabul qilish jarayoni alohida o‘rin tutadi, u yuqori malaka va amaliy tajribaga ega bo‘lishni talab qiladi. Boshqaruv qarorlari qabul qilish korxona oldiga qo‘yilgan maqsad va vazifalarni aniqlashdan boshlanadi. Ushbu maqolada aynan boshqaruv qarorlarini qabul qilish maqsadlari, bosqichlari va strategiyasi yoritilgan.