TA’LIM TIZIMIDA O’QUVCHILARNING O’ZLASHTIRISHINI BAHOLASH JARAYONI (Barqaror Taraqqiyot va Rivojlanish Tamoyillari, 2023)
Ma'lumki, ta'limda ilg‘or pedagogik va yangi axborotlar texnologiyalarini  tatbiq etish o‘quv mashg‘ulotlarining samaradorligini oshiribgina qolmay, ilm-fan yutuqlarini amaliyotda qo‘llash orqali mustaqil va mantiqiy fikrlaydigan, har tomonlama barkamol yuksak ma'naviyatli shaxsni tarbiyalashda muhim ahamiyat kasb etadi.