MAKTABGACHA INKLYUZIV TA’LIMDA OILA BILAN HAMKORLIK (Barqaror Taraqqiyot va Rivojlanish Tamoyillari, 2023)
ushbu maqolada maktabgacha inklyuziv ta’limda oila bilan hamkorlik ishlari tahlil etilgan. Inklyuziv yondashuv bolalarning turli xil ta'lim ehtiyojlarini va xizmat ko'rsatishni ushbu ehtiyojlarni qondirishni, ommaga jalb qilish va ta'lim sohasidagi kamsitishni bartaraf etishni o'z ichiga oladi.Inklyuziv ta'lim nogiron bolalarni va ularning sog'lom tengdoshlari uchun birgalikda o'qitish uchun sharoitlar yaratilishini tushunadi.