MAKTABGACHA TA’LIM YOSHIDAGI BOLALAR HAYOTIDA SPORTNING AHAMIYATI (Barqaror Taraqqiyot va Rivojlanish Tamoyillari, 2023)
Maqolada maktabgacha ta’lim yoshidagi bolalar hayotida sport va jismoniy tarbiyaning ahamiyati haqida keltirilgan.