AVESTODA MA'NAVIY-AXLOQIY QARASHLARNING AHAMIYATI (Barqaror Taraqqiyot va Rivojlanish Tamoyillari, 2023)
Maqolada jahon tsivilizatsiya va umumbashariy ma'naviyat taraqqiyotiga beqiyos katta ta'sir ko'rsatgan Avestoda ma'naviy-axloqiy qarashlarning ahamiyati хaqida so’z boradi.