MOLIYA BOZORINING MAZMUNI, IQTISODIYOTDAGI AHAMIYATI VA O'RNI (Barqaror Taraqqiyot va Rivojlanish Tamoyillari, 2023)
Ushbu maqolada moliya bozorining iqtisodiy mohiyati, ularning obyektiv zarurligi, funksiyalari, davlatning investitsion siyosatining mazmuni va uning yo'nalishlari, moliya bozori tizimi va uning elementlari, moliya bozoridagi munosabatlar, aksiyadorlarga dividendlarni to'lash tartiblari, moliya bozori ishtirokchilari, fond bozori savdo tizimlari, moliya bozorini muvofiqlashtirish kabi moliya bozorining mohiyatini ochib berishga xizmat qiluvchi ma'lumotlar kelgan.