VETERINARIYA YO’NALISHLARI O’ZBEKISTON RESPUBLIKASI VA QORAQOLPOG’ISTON RESPUBLIKASIDA (Barqaror Taraqqiyot va Rivojlanish Tamoyillari, 2023)
Ushbu maqolada Veterinariya xizmatidan yaxshi foydalanish hamda kasaliklarning oldin olish vazifalari aytilgan.