ҚОРАҚАЛПОҒИСТОНДА ТУРИЗМНИ РИВОЖЛАНТИРИШДА ОММАВИЙ АХБОРОТ ВОСИТАЛАРИНИНГ РОЛИ (Barqaror Taraqqiyot va Rivojlanish Tamoyillari, 2023)
Ушбу тезисда Қорақалпоғистонда туризмни ривожлантиришда оммавий ахборот воситаларининг роли хусусида сўз боради. Муаллиф соҳа ривожи учун масс медианинг етарли даражада салоҳиятга эга эмаслигини таъкидлаган ҳолда, муаммони бартараф этиш учун тавсияларини тақдим этади.