ISHSIZLIKNING IQTISODIYOTGA TAʼSIRI (Barqaror Taraqqiyot va Rivojlanish Tamoyillari, 2023)
Ushbu maqolada ishsizlik turlari va ishsizlik davlat iqtisodiyotiga qay darajada taʼsir qilish haqida maʼlumotlar Ishsizlikni keltirib chiqaruvchi omillar va bartaraf qilish yoʻllari keltirilgan.