ONA TILI TA’LIMINI TASHKIL ETISHDA QO’LLANILADIGAN AMALIY METODLAR (Barqaror Taraqqiyot va Rivojlanish Tamoyillari, 2023)
Ushbu maqolada ona tili ta’limini tashkil etishda amaliy metodlar ilmiy bayon etiladi. Ilmiy qarashlar faktlarga asoslanib xulosalanadi.