OLIY TA’LIM MUASSASALARIDA TA’LIM INTEGRATSIYASINING NAZARIY ASOSI SIFATIDA TIZIMLI YONDASHUV ASOSIDA TALABALARNING KASBIY KOMPETENTLIGINI RIVOJLANTIRISH (Barqaror Taraqqiyot va Rivojlanish Tamoyillari, 2023)
Malakatimizda ro‘y berayotgan ijtimoiy-iqtisodiy o‘zgarishlar butun jamiyatning sa’y-harakatlarini talab qiladigan insonparvarlik asosida ta’limni isloh qilish uchun yangi imkoniyatlar yaratadi. Bugungi kunda moslashuvchan, dinamik, yangi, doimiy o‘zgaruvchan sharoitlarda yashash va ishlashga qodir, nafaqat o‘z kasbini mukammal biladigan, balki rivojlanayotgan shaxs jamiyatimizda talabga ega.