CHET TILLARINI O‘QITISHNING ZAMONAVIY USULLARI : (INGLIZ TILI MISOLIDA) (Barqaror Taraqqiyot va Rivojlanish Tamoyillari, 2023)
Ushbu maqolada ingliz tilini samarali o'rgatishning bir necha usullari hamda til va uni o'rganishda foydalaniladigan zamonaviy ta'lim texnologiyalaridan ham bir nechtasi yoritib berilgan.