SHASHMAQOM TURKUMIDAN SARAXBORI DUGOH (Barqaror Taraqqiyot va Rivojlanish Tamoyillari, 2023)
Ushbu maqola o’n ikki maqom va ushbu maqom negizida tashkil togan shashmaqom hamda uning tarixi, shashmaqom tarkibiga kiruvchi Saraxbori dugoh va uning, taronlari haqida