YANGI O‘ZBEKISTONDA BO‘LAYOTGAN ISLOHOTLAR (Barqaror Taraqqiyot va Rivojlanish Tamoyillari, 2023)
Yangi O‘zbekistonda bo‘layotgan islohatlar. Mamlakatimizda bo‘lgan islohotlarni ko‘rib turibmiz hammamiz. Bugun yangi O’zbekiston hayotining barcha sohalari chuqur islohatlar maydoniga aylangan. Bu jarayonda ijtimoiy sohaning asosi hisoblangan ta’lim tizimidagi o’zgarishlar haqida to’lqinlanib so’zlamaslikning iloji yo’q. Bu esa o‘z navbatida xalqimizning va biz yoshlarning ertangi kunda yaxshi yashashi uchun bo‘lmoqda bu o‘zgarishlar o‘z navbatida dunyo mamlakatlari tomonidan tan olinmoqda.