“FARHOD VA SHIRIN” DOSTONINI O‘RGANISHDA INNOVATSION TEXNOLOGIYALARDAN FOYDALANISH (Barqaror Taraqqiyot va Rivojlanish Tamoyillari, 2023)
Mazkur maqola umumiy o‘rta ta”lim tizimidagi Alisher Navoiyning “Farhod va Shirin” dostonini o‘qitishda bir qator metodlar hamda metodik tavsiyalar o‘rin olgan.