BO‘LAJAK PEDAGOGLARDA KASBIY-ETIKA MADANIYATINI SHAKLLANTIRISHNING SAMARALI USULLARI (Barqaror Taraqqiyot va Rivojlanish Tamoyillari, 2026)
Ushbu tezisda bo‘lajak pedagoglarda kasbiy-etika madaniyatini shakllantirishning dolzarbligi, nazariy asoslari hamda samarali pedagogik usullari tahlil qilingan. Shuningdek, oliy ta’lim muassasalarida pedagog kadrlarni tayyorlash jarayonida kasbiy-etika madaniyatini rivojlantirishning ahamiyati yoritilgan.