RAQAMLI TEXNOLOGIYALAR ASOSIDA BIZNES BOSHQARUVINI MODERNIZATSIYALASH (Barqaror Taraqqiyot va Rivojlanish Tamoyillari, 2026)
So‘nggi besh yilda raqamli texnologiyalar biznes boshqaruvi tizimining ajralmas qismiga aylandi. 2020-yilda pandemiya sharoiti korxonalarni tezkor raqamlashtirishga majbur qildi va boshqaruvning yangi modeliga o‘tishni keskin jadallashtirdi.