CHET TILI TA’LIMIDA “SOFT SKILLS”NI TAKOMILLASHTIRISHDA MUAMMO ASOSLANGAN TA’LIM IMKONIYATLARI (Barqaror Taraqqiyot va Rivojlanish Tamoyillari, 2026)
Zamonaviy oliy ta’lim tizimi ijtimoiy-iqtisodiy o‘zgarishlar bilan uyg‘un holda shakllanib, endilikda o‘quvchi shaxsini har tomonlama rivojlantirishni maqsad qilgan holda faoliyat yuritmoqda.