AYOL RAHBAR TUSHUNCHASI VA UNING ZAMONAVIY JAMIYATDAGI O‘RNI (Barqaror Taraqqiyot va Rivojlanish Tamoyillari, 2025)
Mazkur maqolada zamonaviy jamiyatda ayol rahbar tushunchasi va uning ijtimoiy hayotdagi o‘rni tahlil qilinadi. Ayol rahbarlarning boshqaruv jarayonidagi roli, ularning shaxsiy va kasbiy fazilatlari, ijtimoiy mas’uliyati hamda jamiyat taraqqiyotiga qo‘shayotgan hissasi yoritiladi. Shuningdek, ayol rahbarlarning ko‘p rolli faoliyati, duch kelayotgan muammolari va gender tengligini ta’minlashdagi ahamiyati ilmiy-nazariy jihatdan asoslab beriladi.