MATEMATIKADA INNOVATSION TEXNOLOGIYALAR QO‘LLANILISHI (Barqaror Taraqqiyot va Rivojlanish Tamoyillari, 2025)
Mazkur maqolada matematika ta’limida innovatsion texnologiyalardan foydalanishning nazariy va amaliy asoslari yoritilgan. O‘quvchilarda mustaqil fikrlash, kreativlik va mantiqiy xulosalar chiqarish ko‘nikmalarini shakllantirishda axborot-kommunikatsiya texnologiyalari, interaktiv uslublar hamda elektron ta’lim vositalarining samaradorligi ilmiy asoslangan. Tadqiqotda ilg‘or xorijiy tajribalar tahlil qilingan hamda ularning milliy ta’lim jarayoniga moslashtirilishi bo‘yicha tavsiyalar berilgan.