QOVUN KASALLIKLARIGA QARSHI KURASHDA AGROTEXNIK KURASH CHORALARINING O’RNI (Barqaror Taraqqiyot va Rivojlanish Tamoyillari, 2025)
Ushbu maqolada qovun ekiladigan dala maydonlarida bajarilishi kerak bo’lgan asosiy agrotexnik tadbirlar va ularning hosildorlikka ta’siri aniqlash maqsadida bajarilgan ilmiy tadqiqot natijalari keltirilgan.