REYTING TIZIMINI TA’LIM JARAYONIDA O‘RNI (Barqaror Taraqqiyot va Rivojlanish Tamoyillari, 2025)
Ushbu maqolada ta'lim jarayonida reyting tizimining o'rni va ahamiyati tahlil qilinadi. Reyting tizimi o'quvchilarning bilim va ko'nikmalarini ob'ektiv baholash, ularning ta'limdagi yutuqlarini kuzatish va ta'lim sifatini oshirishda muhim vosita sifatida qaraladi. Maqolada reyting tizimining ta'lim jarayonidagi roli, uning afzalliklari va kamchiliklari, shuningdek, uni takomillashtirish bo'yicha takliflar muhokama qilinadi.