“FORMAT” HÁM ONIŃ TELEJURNALISTIKADA TUTQAN ORNI (Barqaror Taraqqiyot va Rivojlanish Tamoyillari, 2024)
Bul maqalada jurnalistikada janr hám format túsinigi hám olardıń bir-birinen parıqlı tárepleri úyrenilgen. Sonday-aq, telejurnalistikada format hám onıń qollanılıw ózgesheligi analizlengen.