MADANIY LANDSHAFTLAR VA ULARNI KELIB CHIQISHI (Barqaror Taraqqiyot va Rivojlanish Tamoyillari, 2024)
Ushbu maqolada madaniy landshaftlar va ularni kelib chiqishi, tabiiy va antropogen landshaftlarning tarkibiy qismlari, antropogen landshaftshunoslikning vujudga kelishi haqida ma’lumotlar berilgan.