JADID MA’RIFATPARVARLARINING O‘LKA IJTIMOIY-MA’NAVIY HAYOTIDA TUTGAN O‘RNI (Barqaror Taraqqiyot va Rivojlanish Tamoyillari, 2024)
Ushbu maqolada jadidlarning hayot yo’li, vatanparvarlik hissini uyg’otuvchi asarlari, milliy ozodlik yo’lidagi harakatlari va XX asrdagi Jadidchilik harakati g'oyalari va ijtimoiy-siyosiy ahvol haqida ma’lumot beriladi.