ADABIYOT DARSLARIDA MULTIMEDIYA VOSITALARIDAN FOYDALANISH (Barqaror Taraqqiyot va Rivojlanish Tamoyillari, 2024)
Hozirda rivojlanib borayotgan multimedia texnologiyalari insoniyat taraqqiyotining turli bosqichlarida mavjud bo‘lib, hozirgi zamon axborotlashgan jamiyatida yetakchi o‘rin egallamoqda.