MARKETING TADQIQOTLARINING TURISTIK XIZMATLAR SIFATINI OSHIRISHDAGI O’RNI (Barqaror Taraqqiyot va Rivojlanish Tamoyillari, 2024)
Ushbu tezis marketing tadqiqotlari mazmun mohiyatini hamda ularning turizm sohasida qo’llash orqali turistik xizmatlar sifatini oshirishdagi o’rnini yoritib bergan.