SAYLOV TIZIMI (Barqaror Taraqqiyot va Rivojlanish Tamoyillari, 2024)
Siyosiy hayotimizda muhim ahamiyatga ega saylov tizimi va uning roli saylov huquqi va saylov tizimining shakllanishi, O’zbekistonda saylov tizimining demokratik tamoyillari, demokratik xalq saylovining ustunligi, saylov tizimida yangi dasturlar, markaziy saylov kommisiyasining tashkil etilishi, aralash saylov tizimi va uning o’ziga xos xususiyatlari.