ОИЛА-ИШ БАЛАНСИ: МАМЛАКАТЛАРАРО ТАҚҚОСЛАШ (Barqaror Taraqqiyot va Rivojlanish Tamoyillari, 2024)
Ушбу мақолада оила-иш баланси: мамлакатлараро таққосланган. 2019 йилда иш вақтидан ташқари ишда машғул бўлганлик даражаси бўйича мамлакатлар рейтинги, дам олиш ва ўз-ўзини парвариш қилишга бағишланган вақт бўйича мамлакатлар рейтинги, Европа Иттифоқи мамлакатларида оилавий мажбуриятли банд бўлганларни қўллаб-қувватлаш дастурлари тўғрисида маълумотлар таҳлил қилинган.