OLIY TA'LIM MUASSASALARIDA INFORMATIKA FANINI O'QITISHDA AUDIOVIZUAL TEXNOLOGIYALARDAN FOYDALANISH (Barqaror Taraqqiyot va Rivojlanish Tamoyillari, 2024)
Ushbu maqolada oliy ta'lim muassasalarida informatika fanini o'qitishda audiovizual texnologiyalardan foydalanish, audiovizual texnologiyalarning ta'lim jarayonini tashkil qilishdagi va ta'lim resurslarini yaratishdagi ahamiyati, ta'lim sifatini oshirishdagi o'rni, o'quvchilarning faolligini oshirishda foydalanish masalalari tahlil qilingan bo'lib, fikir va mulohazalar ilmiy asoslab berilgan.