OAV TILINING LISONIY MUAMMOLARI: ABSTRAKSIONIZM, PLEONAZM, TAVTALOGIYA (Barqaror Taraqqiyot va Rivojlanish Tamoyillari, 2024)
Maqolada  bugungi  kunda  OAV lari bosma nashrlaridagi  bir qancha lisoniy muammolar:  abstraksionizm,  pleonazm, tavtalogiya  haqida  nazariy  ma’lumotlar  va  ularning  qo‘llanilish  tartiblari  haqida  fikrlar  keltirilgan , fikrlar  esa  misollar  bilan  dalillangan.