O’ZBEKISTONDAGI O’LKASHUNOSLIK MUZEYLAR FAOLIYATI (Barqaror Taraqqiyot va Rivojlanish Tamoyillari, 2023)
Ushbu maqolada O’zbekistonning qadimiy va boy tarixga ega bo’lmish O’lkashunoslik muzeylari  va ularning faoliyati haqida so’z boradi. O’lashunoslik muzeylari ularning boy ekspozitsiyalari , nodir durdonalari haqida ilmiy va badiiy yondashuvga egaligi bilan ushbu maqola alohida diqqatga sazovordir. Maqola O’lkashunoslik muzeylari tarixi va bugungi kunda ularni muzeylar misolida namoyon qilishga qaratilgan,ilmiy jihatdan aniq maʼlumotlarga asoslangan.