GYOTENING IRRАTSIONАL FIKRLАSH USLUBI (Barqaror Taraqqiyot va Rivojlanish Tamoyillari, 2023)
Ushbu maqolada buyuk nemis mutafakkiri I.V.Gyotening “Yosh Verterning iztiroblari” asarini yozish davridagi dunyoqarashi, kayfiyati va turmush tarzi va irratsional fikrlash uslubi bilan adabiy qahramonlar taqdiri qiyosiy tahlil qilinadi.