(untitled) (Barqaror Taraqqiyot va Rivojlanish Tamoyillari, 2024)
Psixoterapevtik aralashuv yoki psixoterapiya aralashuv - bu psixoterapevtik aralashuvning bir turi muayyan maqsadlar va ushbu maqsadlarga mos keladigan ta’sir vositalarini, ya’ni usullarni tanlash bilan tavsiflanadi.