(untitled) (Barqaror Taraqqiyot va Rivojlanish Tamoyillari, 2024)
Maqolada o’zbek tilining tarixiy nomlash an’anasi haqida fikr yuritilib, yangi nomlar yaratishda, avvalo, jonli xalq tilining imkoniyatlari juda yuqori ekanligi asoslab berilgan. Shuningdek, o’zga tillarning o’zbek tiliga o’tkazgan ijobiy va salbiy ta’sirlari borasida fikr yuritilgan.