(untitled) (Barqaror Taraqqiyot va Rivojlanish Tamoyillari, 2024)
Markaziy Osiyoning qoq markazida joylashgan O‘zbekiston o‘zining boy madaniy va tarixiy merosi, do‘stona xalqi, mazali taomlari va go‘zal tabiati bilan sayohat va sayyohlik sanoatini kengaytirib bormoqda. Bugungi kunda mamlakatimiz turizm sohasini yuqori rivojlanish salohiyatiga erishish yo‘lida harakat qilmoqda.