(untitled) (Barqaror Taraqqiyot va Rivojlanish Tamoyillari, 2024)
Ушбу мақола мамлакатда аҳоли ўртасида тадбиркорлик фаолиятини рағбатлантиришнинг иқтисодий механизмларини такомиллаштиришда тадбиркорлик фаолиятини кенгайтиришнинг аҳоли турмуш даражасини юксалтириш билан узвийлигини таъминлаш ҳақида боради.