(untitled) (Barqaror Taraqqiyot va Rivojlanish Tamoyillari, 2024)
Bugungi kunda mahalla tizimida aholining iqtisodiy savodxonligi darajasini oshirish global ahamiyat kasb etuvchi masalalardan biri hisoblanib, kredit, soliq, murakkab foizlarni hisoblash va moliyaviy tovar va xizmatlardan foydalanish jarayonida kelgusida uy-xo’jalik moliyasini to’g’ri yuritish, kelgusu daromadlarni to’g’ri taqsimlay olishi uchun kredit va uni qaytarish usullari tushunchasiga ega bo’lishi kerak.