(untitled) (Barqaror Taraqqiyot va Rivojlanish Tamoyillari, 2024)
Maqola soliq va boshqa majburiy to‘lovlar bo‘yicha qarzdorlikni kamaytirish yo‘llariga bag‘ishlangan bo‘lib, qarzdorlikni majburiy undirish mexanizmidagi o‘zgarishlar va takomillashtirish masalalari atroflicha yoritilgan. Tadqiqot natijasida tegishli xulosalar shakllantirilib, ilmiy taklif va amaliy tavsiyalar ishlab chiqilgan.