(untitled) (Barqaror Taraqqiyot va Rivojlanish Tamoyillari, 2024)
Mazkur maqolada insoniy fazilatlarni ifodalovchi lisoniy vositalar O‘tkir Hoshimovning “Ikki eshik orasi” romani misolida tahlil qilingan.