(untitled) (Barqaror Taraqqiyot va Rivojlanish Tamoyillari, 2024)
Bu tahlil, mahsulotni sotish bo’yicha biznes rejasi uchun muhim omillarni tahlil qilishga yo’naltirilgan. Omillar shu jumladan, bozorning hajmi va tushunchalari, raqobatlik muhit, mahsulotning sifati va narxlanish stratigiyalari kabi hususlar o’z ichiga oladi. Tahlil shu omillarning biznes rejasi uchun qanday ta’sirini ko’rsatadi va yangi strategiyalar yaratishda yordam beradi. Bu tarz tahlil omma bilan aloqani oshirish va mijozlar bilan muntazam muloqotni ta’minlashda yordam beradi. Va berilgan barcha ko’rsatkichlar statistic va prognoz ma’lumotlari asosida tayyorlangan.