(untitled) (Barqaror Taraqqiyot va Rivojlanish Tamoyillari, 2024)
Ushbu maqolada moddiy texnika ta’minoti bo’yicha biznes rejaning bajarilishini tahlil qilish jarayoni ko’rib chiqiladi. Tahlilning asosiy maqsadi, korxonaning moddiy resurslar bilan ta’minlanganligi va ulardan foydalanish samaradorligini oshirish yo’llarini aniqlashdir. Maqolada, moddiy resurslarning korxonaning moliyaviy ko’rsatkichlari va ishlab chiqarish samaradorligiga ta’siri tahlil qilinadi. Shuningdek, korxonaning moddiy texnika ta’minoti rejasining bajarilish darajasi va uning korxona faoliyatiga iqtisodiy ta’siri baholanadi. Tahlil natijalariga asoslanib, korxonaning kelajakdagi rivojlanish istiqbollari va moddiy texnika ta’minotini yaxshilash bo’yicha takliflar ishlab chiqiladi.